Welkom op mijn website

Om te beginnen; van harte welkom op mijn website! Er is een tijdje overheen gegaan voordat er eindelijk een fatsoenlijke én stabiele website stond. Maar na een lange tijd is het dan tóch eindelijk tijd om de website te lanceren.

Om te vieren dat de website ein-de-lijk in de lucht is geef ik 2 MachinistMart-sleutelhangers weg. Leuk om je sleutelbos even extra op te fleuren.

Hoe kan je meedoen aan de winactie?
Nou, het concept is heel makkelijk; over de website zijn er 3 MachinistMart poppetjes verstopt. Deze zijn verstopt in afbeeldingen en banners. Let hierbij op dat het logo, het favicon, mijn profielfoto en de 2 MachinistMartjes op de over-mij én blog pagina niet gelden als verstopt poppetje. Ze zijn namelijk écht verstopt.

Ik heb ze alle 3 gevonden, wat nu?
Maak van ze alle 3 een screenshot, dit mag met je telefoon en met je computer. Stuur vervolgens een mailtje naar [email protected], mijn Instagram óf via een privébericht op Discord.
De eerste 2 personen die dit hebben gedaan winnen een MachinistMart sleutelhanger.

Veel succes en veel plezier op mijn website!

Heb je trouwens al geabonneerd op mijn YouTube-kanaal? Zo niet, doe dat dan even via http://www.machinistmart.video/!

De winactie is inmiddels gesloten. De 2 personen die als eerste de poppetjes hadden gevonden worden z.s.m. geïnformeerd.

Hier beneden de oplossingen: