Waarom Discord?

Discord is een makkelijk platform om met elkaar te kunnen praten, daarom heb ik ervoor gekozen om voor de mensen die graag op de hoogte blijven van mijn diensten, soms een praatje willen maken met mij én andere bezoekers een server op te zetten.

Op onze Discord hoeft het niet alleen maar te gaan over treinen, het gaat over treinen, sport, je huisdieren, je avondeten.. Je kunt het zo gek niet bedenken! Alles komt terug in onze Discord-server.

Join de discordserver

Happy leveling!

Ben je actief en chat je gezellig mee? Dan kan het zomaar zijn dat je steeds opnieuw een nieuwe rol toegewezen krijgt door ons automatische level-systeem! Hoe meer je praat, hoe hoger je level en hoe sneller je van materieel (als rol) switcht! Hiernaast zie je welke rol je krijgt bij welk level. Je kan je rank checken door in het #ranking kanaal !rank uit te voeren, het scoreboard kan je bekijken via ?levels. Klik je op een willekeurig persoon in de rechterbalk? Dan zie je ook zijn rol!

Het is niet mogelijk om te levelen in de kanalen; op-reis, fotos-en-videos, rythm-commands en memes. Bij opzettelijk spammen kan je XP gereset worden.

Serverboost onze server & krijg extra's

Door onze Discord-server te boosten (ook wel bekend als nitro-boost) krijgen wij enkele extra’s, zo krijgen we bij genoeg boosts een aangepaste Discord-link, krijgen we een mooie header-afbeelding en meer extra’s. 

Omdat sommige bezoekers -vrijwillig- betalen voor onze Discord, willen we graag wat terugdoen (naast de server-booster rank)! Daarom hebben we de volgende formule; 1 maand boost = 1 coin. Met deze “coins” kan je verschillende dingen aanvragen. 

De coins tellen op vanaf het moment dat geboost wordt. Onder aan deze pagina meer informatie.

Ons Discord-team

Om te voorkomen dat alles een zooitje wordt, hebben we een klein team opgericht om te modereren. Dit is gelukkig zelden nodig, maar een moderatieteam is nooit mis! Ook helpt het team met nieuwe ideeën bedenken voor video’s, de server zelf en voor Instagram!

MarK99

Plankveld

Sem

Roombernto

Standius

Demi

MachinistMart BoostCoins

Om het concept wat duidelijker te maken.

Door de Discordserver te boosten/nitroboosten krijgen wij bepaalde perks. Deze perks kunnen wij als server goed gebruiken. Als team willen we graag wat meer terugdoen voor onze boosters i.p.v. enkel en alleen een rank en toegang tot 1 chatkanaal. 

Daarom krijg je elke maand dat je boost 1 coin, boost je 2× en laat je beide boosts 1 maand doorlopen? Dan krijg je 2 coins.

Veel plezier met het verzamelen van coins!

Het kan voorkomen dat een item niet direct beschikbaar is, of onhaalbaar is. Mocht dit het geval zijn, dan krijg je zo snel mogelijk bericht van ons.

Alle boosts worden bijgehouden, evenals het aantal coins dat is benut.

Je kan uiteraard gebruik maken van .boosters om te zien hoelang jij al boost!
Mocht een boost tussentijds verplaatst zijn, telt de desbetreffende maand niet meer.

We hebben diverse items dat je kan verdienen!
Hier onder een kleine lijst:

Een stationssleutelhanger naar keuze (5 coins)
Raadpleeg jjpins.nl voor meer informatie.

Een verrassingspakket (5 coins)
Bijvoorbeeld MachinistMart stickers.

Een pin van jjpins.nl naar keuze (12 coins)
Raadpleeg jjpins.nl voor meer informatie.

Een donatie aan 113 of KiKa (minimaal 1 coin, maximaal 12 coins)
Raadpleeg 113.nl of kika.nl voor meer informatie over deze goede doelen.
Als je kiest voor deze donatie kies jij hoeveel coins je hiervoor wilt inleveren. 1 Coin staat voor €1. Na de donatie zal bewijs gedeeld worden in het #mededelingen-kanaal van MachinistMart. Ook krijg je een goeddoel-role toegewezen.