Achter de schermen

Wat veel van mijn volgers waarschijnlijk niet weten, is dat het MachinistMart Project uitgevoerd wordt door 2 personen. Het idee om hier een ding van te maken is in 2019 bedacht samen met Demi.

Aangezien Demi een ICT opleiding volgt waar branding centraal staat, leek het ons samen leuk om van MachinistMart een kleine branding te maken. Iets waar we tot op de dag van vandaag nog steeds samen aan werken. Het ontstond op 07-06-2019 met een onschuldig Instagram-profiel.

Inmiddels is MachinistMart uitgegroeid tot een groter platform met YouTube-kanaal, een snelgroeiend TikTok-account en natuurlijk deze website.

Mart
Machinist

Hey! Ik ben Mart, de persoon achter MachinistMart, ik zorg voor alle foto’s vanuit de praktijk, alle verhalen op Instagram en zoveel mogelijk designs. Ik probeer zoveel mogelijk ideeën in praktijk uit te voeren zodat we meer mensen inspireren om machinist te worden.

Demi
Branding

Hey! Ik ben Demi, ICT student én de linkerhand van Mart, ik ben verantwoordelijk voor de branding achter MachinistMart. Ik heb een hoofd vol ideeën en op basis daarvan proberen we alle het machinistenvak dichter bij de volger te brengen.