YouTube

De start van MachinistMart op YouTube

Nederland vanuit mijn cabine laten zien aan de wereld, dát wilde ik doen. Dus, dat deed ik! Ik begon in mijn zelfstandige dagen voor Arriva met het plaatsen van mijn GoPro vlak voor de voorruit om zo opnames te maken van mijn ritjes door het glooiend heuvellandschap. Dit pakte goed uit, want op kort termijn groeide het kanaal al redelijk snel. Uiteraard was er weinig tijd voor veel cabineritten, dus ik hoop deze hobby zodra ik bij NS zelfstandig rijd voort te kunnen zetten.

Rangeerminigame

“Een machinist, dat is toch alleen gas geven en remmen?”. Op basis van deze opmerking wilde ik graag een rangeerslagje opnemen over het emplacement van Heerlen. Nadat ik alle opnames achter elkaar plaatste bedacht ik me dat het misschien leuker was om de kennis van mijn volgers te testen! De rangeer-minigame was geboren. 

Ik begon met het inspreken van de vragen, de antwoorden, de uitleg en knipte alles zodat het een echte minigame werd! Heb jij ‘m al gespeeld?

In 5 minuten..

Omdat ik begrijp dat sommige ritten nogal lang zijn om te bekijken, heb ik ze versneld naar een korte duur van 5 minuten! Zo heb je een heel ritje door het heuvelland gezien in maar 5 minuutjes. Dus, heb je nog 5 minuten voor vertrek, of heb je nog 5 minuten over voor het slapengaan? Kijk dan gerust eens de “in 5 minuten..” video’s!

Abonnees

Weergaven

Video's